Parteneriate agentia Signatura Cluj

Recomandari de la colaboratorii

Noi stim ca Signatura este valoroasa. Insa suntem subiectivi. De aceea am cerut parerile clientilor si ale colaboratorilor nostri.

Adrian Cosma, CEO Ancada:
"De trei ani lucram cu agentia Signatura si suntem foarte multumiti. In primul rand apreciem deschiderea fata de ideile clientului si munca de echipa realizata intre reprezentantii Signatura si cei ai firmei Ancada. De asemenea, apreciem promptitudinea cu care ne-a obisnuit aceasta agentie si, nu in ultimul rand, atentia oferita detaliilor si calitatea produsului finit. "

Laura Hale, People Department Manager, Xoomworks Romania:
“How should I characterize Signatura? As a young, enthusiastic team of professionals who enchant us every day with their ideas, thrive for perfection, and supports our business.”

Radu Hriniuc, Director de vanzari, Eximtur; Dorel Muresan, Director de marketing, Eximtur:
"Creativa, energica, ambitioasa - aceasta este echipa Signatura. Pe parcursul colaborarii noastre au efectuat rebranding-ul EXIMTUR si realizeaza conceptul creativ si grafic pentru majoritatea materialelor noastre de promovare tiparite.
Apreciem faptul ca isi respecta deadline-urile, sunt prompti si eficienti in realizarea lucrarilor. Credem ca Signatura are potential real de a deveni un jucator major pe piata advertising-ului daca isi pastreaza modul de abordare a relatiilor cu fiecare client: acorda atentie detaliilor, gandesc strategic si concep materiale de promovare eficiente."

Diana Petrescu, Assistant Manager, Veronesse:

"O echipa cu multe idei noi si inovatoare, care ne ajuta sa ne cream si promovam cu succes brandul."

Dana Zaharia, Marketing Manager, Logicode:
"Colaborarea cu Signatura a fost si este foarte buna. Apreciem promptitudinea cu care dau curs solicitarilor noastre - in termeni de feedback, timp de executie, precum si potentialul creativ pe care il au. Cel mai recent proiect la care am colaborat a fost re-crearea imaginii de brand a Logicode, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor, noua sigla integrandu-se perfect in strategia de comunicare vizuala."

Bogdan Boldan, Director de marketing, Anlar - Gamoni:

"O echipa de oameni seriosi, de treaba. Comunicarea cu ei este excelenta si sunt foarte responsabili: respecta intotdeauna dead-line-urile, sunt foarte atenti la cerintele noastre si foarte rigurosi in munca pe care o fac."

Rada Muresan, asociat al Q Sound Soft:

"Colaborare placuta, oameni calzi si veseli, profesionisti, atmosfera placuta."

Simona Birtas, Manager Vulturii Baia Mare:
"Am o experienta de peste zece ani in Statele Unite si acolo am invatat ce inseamna munca eficienta si riguroasa. Iar aceste atribute definesc si Signatura. Colaborarea cu aceasta agentie mi-a demonstrat ca afacerile cresc atunci cand colaborezi cu oameni competenti si pasionati."

Mihai Chira, Bec Aprins si AziInCluj:
"Signatura este o echipa de oameni punctuali, profesionisti si eficienti. Dar, mult mai important, sunt plini de imaginatie, iar ceea ce creeaza are efect. Relatia lor cu clientii este neobisnuita - le pasa. Signatura este una dintre rarele firme cu constiinta. Nu fac publice creatiile care pe ei nu ii multumesc. Diferenta dintre colaborarea cu Signatura si oricare alta firma din domeniu este diferenta dintre messenger si mirc. Eu stiu pe care il prefer."

Cornel Poenar, Manager Poenar Prod Com:

"Apreciez ca punctele forte ale echipei Signatura sunt originalitatea, rapiditatea cu care gasesc solutii si usurinta cu care se poate comunica. De asemenea, raportul pret - calitatea lucrarilor este intotdeauna in folosul clientului."