Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/signatura.ro/httpdocs/administrare/functions.php on line 95

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/signatura.ro/httpdocs/administrare/functions.php on line 95
Catalogul de prezentare a companiei
Catalogul de prezentare a companiei

colaborarea cu o agentie de publicitate presupune deschidere la creativitate in comunicare si promovare. materiale atipice, cai de comunicare atipice, strategii inedite - toate acestea fac parte din arsenalul creativilor

Q Media este unul dintre clientii Signatura deschisi promovarii prin materiale neconventionale, iar utilajele de productie in house ale agentiei i-au permis acesteia sa creeze produse de comunicare atipice.

Avantajul competitiv pe piata al companiei - audienta masurata a fost transmis potentialilor parteneri de afaceri prin intermediul unei campanii de comunicare neconventionala bazata pe conceptul "Ce nu masori nu poti controla". Aplicarea efectiva a mesajului in comunicarea cu publicul sa facut prin materiale de promovare inedite. Signatura a creat mesajul si a produs o serie limitata de pachete de promovare cu instrumente de masura si control care sa foloseasca publicului la masurarea exacta a unei stari de fapt, precum si studiul de piata al QMedia - Info Trafic.

Cu ocazia lansarii noului sediu musafirii au fost primiti de gazde cu "lapte si miere" la propriu. Pachetele care care au continut atat produsele cat si mesajul creativ al Q Media - Info Trafic au fost create si realizate integral de Signatura.

2008 a inceput pentru Signatura cu o provocare lansata de partenerul sau Q Media care a testat talentele intr-ale scenaristii ale copywriterilor agentiei. Astfel agentia a fost solicitata sa creeze un mesaj vizual si verbal pentru catalogul de prezentare al companiei care, prin intermediul unor povestiri scurte aparent fara legatura intre ele, dar cu cheie de descifrare la final, sa transmita publicului identitatea si specificul activitatii Q Media.

QMedia detine si administreaza Info Trafic, o retea de posturi de radioficare raspandita in Cluj-Napoca, cu preponderenta in statiile mijloacelor de transport in comun. Cu ajutorul unui sistem de administrare complex si bine pus la punct, compania le ofera ascultatorilor programe personalizate pentru fiecare statie, de la muzica si publicitate pana la informatii de interes general si anunturi de la autoritatile locale.