Habitat pentru Umanitate

Parteneriate in domeniul publicitar cluj

Sustinem voluntariatul

 

Suntem tineri, entuziasti si cu o viata frumoasa inainte. Si, pentru ca ne-am inteles aceste atuuri, vrem sa fim alaturi de cei mai putin norocosi ca noi.

 

De aceea, Signatura a devenit partener al Habitat pentru Umanitate Cluj, colaborarea urmarind doua directii: consultanta pro-bono in comunicare si voluntariat al echipei agentiei pe santierul Habitat.

 

"Am ales Habitat pentru Umanitate deoarece impartasim aceleasi valori. Pe o piata cum este cea romaneasca actuala, consideram ca trebuie incurajate initativele private ce vin in sprijinul oamenilor corecti si muncitori. Pe langa voluntariatul efectiv al echipei pe santier, le punem la dispozitie cunostintele noastre in domeniul comunicarii, pentru ca Habitat sa aiba o vizibilitate si o sustinere cat mai mari", a explicat Bianca Mereuta, managing director al Signatura. Parteneriatul se va desfasura pe o perioada nedeterminata.

 

Habitat pentru Umanitate este o organizatie non-profit care construieste case pentru persoanele cu venituri reduse. Specificul asociatiei rezida in aceea ca locuintele sunt ridicate cu ajutorul voluntarilor si al celor inscrisi in program, astfel incat fiecare locatar se poate mandri ca a luat parte la constructia casei sale.