Contur Design

Parteneriate in domeniul publicitar cluj

Credem in "impreuna"


Ne cunoastem de multi ani. Ne-am inceput fiecare dintre noi business-urile in aceeasi perioada. Am gandit, am muncit si ne-am dezvoltat in paralel in domenii de activitate care propun companiilor si oamenilor creare si transmitere de personalitate.


Signatura descopera in companii si in oameni valorile esentiale pe care sa le transforme in vectori identitari si sa le promoveze, gandeste pozitionari de piata a acestora si le transforma in strategii de abordare a publicului. O facem cu ajutorul unor mecanisme simple: alegerea discursului potrivit (cuvinte, ganduri, mod de comportament si de exprimare a personalului, realizare a materialelor tiparite de comunicare, realizare a mesajelor care sunt emise in mijloacele media si gestionarea lor eficienta) si a graficii vizuale identitare proprii care sa diferentieze si sa puna in valoare compania sau omul.


Contur Design proiecteaza spatii. Fie ca vorbim de ambient de businees sau de crearea unei locuinte proprii, echipa Contur Design gandeste la fel ca noi, cauta sa dezvolte si sa transmita personalitate cu fiecare tusa, cu aplecare spre detalii si cu multa rigoare. Modul in care lucreaza echipa Contur Design spune totul despre ceea ce fac (vezi www.contur-design.ro).

Personalitatea si identitatea unei companii sunt transmise prin fiecare element propriu ei: produsul sau serviciul acesteia, oameni (profesionalismul, comportamentul si discursul lor), spatiu ( modul in care valorile companiei sunt reflectate in zonele de lucru, in birourile acesteia, in ambient), mesajul pe care il emite in piata prin fiecare purtator al acestuia (personal, materiale de promovare, discurs media).

Pentru ca fiecare dintre noi ne-am propus de la inceput construire de personalitate in beneficiul companiilor si oamenilor si pentru ca proiectele noastre sunt convergente in 2009 am hotarat sa devenim parteneri.

Suntem parteneri pentru ca credem in 'impreuna'.