Brandul Veronesse, in atentia angajatilor Publicitate Cluj Signatura

Noutati branding Cluj Signatura

Brandul Veronesse, in atentia angajatilor

 

04 iulie 2008

 

 

Angajatii Veronesse au aflat mai multe despre brandul pentru care lucreaza cu ocazia unui curs de cunoastere si implementare a valorilor brandului conceput si sustinut de Signatura, agentia de comunicare a companiei.

 

Timp de sapte ore, asistentii de vanzari ai Veronesse s-au familiarizat cu valorile brandului, au aflat informatii legate de istoria companiei, particularitile publicurilor - tinta si modul in care trebuie abordata relatia cu fiecare client in parte. Cursul a fost sustinut intr-o maniera interactiva, angajatii fiind antrenati in discutii si jocuri de rol.

 

Demersul a avut ca scop castigarea increderii noilor angajati in brandul Veronesse, fidelizarea celor cu experienta in cadrul companiei si invatarea metodelor prin care acestia sa transmita clientilor si potentialilor clienti imaginea corecta a firmei. Traineri au fost Elisabeta Chira, Creative Director, si Cristina Moldovan, Account Manager in cadrul Signatura.

 

Importator şi producator de încălţăminte de lux personalizată pentru doamne, Veronesse este unul dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai industriei de încălţăminte din România. În prezent, colecţiile Veronesse cuprind peste o mie de modele de încălţăminte, atât produse proprii, cât şi mărci internaţionale celebre, precum Pollini, Paco Gil, Nebuloni, Pura Lopez, Hogl. Pentru a-si comunica imaginea, Veronesse foloseste serviciile agentiei de comunicare integrata Signatura.

 

Strategic Creativity and Branding Cluj

Noutati

Cariera

Opinii

Noutati Publicitate, branding, strategie in Cluj

NOUTATI

Brandul Veronesse, in atentia angajatilor

Angajatii Veronesse afla mai multe despre brandul pentru care lucreaza intr-un curs de cunoastere si implementare a valorilor brandului conceput si sustinut de Signatura.

...citeste mai mult

Xoomworks premiaza cele mai bune lucrari de diploma

Xoomworks & Betfair ii premiaza pe cei mai buni studenti informaticieni care isi sustin in aceasta vara licenta sau masteratul

...citeste mai mult

Signatura a creat identitatea Cupei Ancada

Signatura a creat identitatea pentru prima editie a Cupei Ancada la fotbal-tenis

...citeste mai mult

Signatura: o zi pe santierul Habitat

Signatura a inceput parteneriatul cu Habitat pentru Umanitate Cluj printr-o zi de voluntariat pe santierul organizatiei

...citeste mai mult

Paula Seling a reprezentat Veronesse la Bucharest Fashion Week

Artista Paula Selling a participat la festivalul de moda Bucharest Fashion Week ca reprezentant al companiei Veronesse, client al agentiei Signatura.

...citeste mai mult

EXIMTUR isi lanseaza cataloagele pentru 2008

EXIMTUR Agentia de calatorii si-a lansat cataloagele pentru sezonul de vara 2008, realizate in totalitate de Signatura.

...citeste mai mult

Signatura branding Strategie