Xoomworks premiaza cele mai bune lucrari de diploma Publicitate Cluj Signatura

Noutati branding Cluj Signatura

Xoomworks premiaza cele mai bune lucrari de diploma

26 iunie 2008

Xoomworks & Betfair premiaza si in acest an studentii si masteranzii informaticieni cu cele mai bune lucrari de diploma. Reprezentantii companiei vor participa la sustinerea lucrarilor, urmand sa recompenseze autorii celor mai inventive proiecte cu laptopuri, iPod-uri si iPhone-uri, in cadrul unor ceremonii speciale ce se vor desfasura pe 30 iunie (pentru masteranzi), respectiv 3 iulie (pentru licentiati).

„Am organizat prima editie a competitiei Xoomworks & Betfair anul trecut, iar raspunsurile pozitive ne-au convins ca este punctul de plecare al unei traditii pentru clientul nostru. Unul dintre principiile Xoomworks & Betfair este incurajarea studentilor informaticieni, pentru care acesta poate fi viitorul lor loc de munca”, a declarat Bianca Mereuta, managing director al Signatura.

Xoomworks este o companie britanica de consultanta tehnologica si de afaceri care si-a deschis in 2007 la Cluj un centru offshore de dezvoltare software specializat in eGaming, achizitii si finante. Principalul client al sucursalei romanesti este Betfair, a treia firma din Marea Britanie, dupa cifra de afaceri. Compania a ales Signatura pentru a-i gestiona comunicarea interna si externa, iar evenimentul de premiere face parte din strategia de comunicare a Xoomworks & Betfair.

Strategic Creativity and Branding Cluj

Noutati

Cariera

Opinii

Noutati Publicitate, branding, strategie in Cluj

NOUTATI

Brandul Veronesse, in atentia angajatilor

Angajatii Veronesse afla mai multe despre brandul pentru care lucreaza intr-un curs de cunoastere si implementare a valorilor brandului conceput si sustinut de Signatura.

...citeste mai mult

Xoomworks premiaza cele mai bune lucrari de diploma

Xoomworks & Betfair ii premiaza pe cei mai buni studenti informaticieni care isi sustin in aceasta vara licenta sau masteratul

...citeste mai mult

Signatura a creat identitatea Cupei Ancada

Signatura a creat identitatea pentru prima editie a Cupei Ancada la fotbal-tenis

...citeste mai mult

Signatura: o zi pe santierul Habitat

Signatura a inceput parteneriatul cu Habitat pentru Umanitate Cluj printr-o zi de voluntariat pe santierul organizatiei

...citeste mai mult

Paula Seling a reprezentat Veronesse la Bucharest Fashion Week

Artista Paula Selling a participat la festivalul de moda Bucharest Fashion Week ca reprezentant al companiei Veronesse, client al agentiei Signatura.

...citeste mai mult

EXIMTUR isi lanseaza cataloagele pentru 2008

EXIMTUR Agentia de calatorii si-a lansat cataloagele pentru sezonul de vara 2008, realizate in totalitate de Signatura.

...citeste mai mult

Signatura branding Strategie