Signatura a creat identitatea Cupei Ancada Publicitate Cluj Signatura

Noutati branding Cluj Signatura

Signatura a creat identitatea Cupei Ancada

 

 

30 mai 2008


Producatorul de echipamente sportive Ancada lanseaza, in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal Tenis, prima editie a Cupei Ancada la fotbal tenis, care se va desfasura la strandul Record din Cluj-Napoca, in perioada 6-8 iunie. Identitatea acestui eveniment a fost creata de Signatura, partener permanent al producatorului clujean.

 

“Am ales un concept aerisit si atragator totodata, potrivit receptarii atat de catre tineri, cat si de catre adulti. La elaborarea materialelor am respectat liniile directoare ale noii identitati Ancada, finalizata de mai putin de doua luni, si am tinut cont si de faptul ca este prima editie a acestui eveniment”, a explicat Bianca Mereuta, managing director al Signatura. Kitul de identitate creat a inclus logo-ul competitiei si materialele de promovare necesare (mape, diplome, afise).

 

Programul Cupei Ancada la fotbal tenis incepe vineri, 6 iunie, cu competita masculina la juniori (14 – 19 ani) si cea feminina (indiferent de varsta), in timp ce sambata se vor intrece seniorii (19 – 45 de ani), iar duminica veteranii (peste 45 de ani).

 

Compania Ancada a fost infiintata in 1997, devenind in ultimii ani un nume de referinta pe piata est-europeana a brandurilor sportive. Signatura a devenit partener Ancada din 2006.

 

Strategic Creativity and Branding Cluj

Noutati

Cariera

Opinii

Noutati Publicitate, branding, strategie in Cluj

NOUTATI

Brandul Veronesse, in atentia angajatilor

Angajatii Veronesse afla mai multe despre brandul pentru care lucreaza intr-un curs de cunoastere si implementare a valorilor brandului conceput si sustinut de Signatura.

...citeste mai mult

Xoomworks premiaza cele mai bune lucrari de diploma

Xoomworks & Betfair ii premiaza pe cei mai buni studenti informaticieni care isi sustin in aceasta vara licenta sau masteratul

...citeste mai mult

Signatura a creat identitatea Cupei Ancada

Signatura a creat identitatea pentru prima editie a Cupei Ancada la fotbal-tenis

...citeste mai mult

Signatura: o zi pe santierul Habitat

Signatura a inceput parteneriatul cu Habitat pentru Umanitate Cluj printr-o zi de voluntariat pe santierul organizatiei

...citeste mai mult

Paula Seling a reprezentat Veronesse la Bucharest Fashion Week

Artista Paula Selling a participat la festivalul de moda Bucharest Fashion Week ca reprezentant al companiei Veronesse, client al agentiei Signatura.

...citeste mai mult

EXIMTUR isi lanseaza cataloagele pentru 2008

EXIMTUR Agentia de calatorii si-a lansat cataloagele pentru sezonul de vara 2008, realizate in totalitate de Signatura.

...citeste mai mult

Signatura branding Strategie