EXIMTUR isi lanseaza cataloagele pentru 2008 Publicitate Cluj Signatura

Noutati branding Cluj Signatura

EXIMTUR isi lanseaza cataloagele pentru 2008

18 martie 2008

EXIMTUR Agentia de calatorii si-a lansat cataloagele pentru sezonul de vara 2008, realizate in totalitate de Signatura. Noile cataloage – „Litoral Marea Neagra”, „Vacante in strainatate” si „Vacante Terra Reisen” – prezinta ofertele speciale pregatite de EXIMTUR pentru toti cei care doresc o vacanta perfecta in acest an si se vor regasi atat la punctele de lucru ale agentiei, cat si la colaboratorii din toata tara.

„Noile cataloage au fost gandite asfel incat sa imbine eleganta cu informatia practica, iar cei care le rasfoiesc sa obtina cu usurinta datele pe care le doresc”, a explicat Bianca Mereuta, managing director al Signatura.

Colaborarea dintre cele doua companii a inceput anul trecut, cand Signatura a obtinut contul pentru realizarea unui audit de brand si, mai apoi, pentru redefinirea brandului.

EXIMTUR este unul dintre cei mai vechi si mai importanti jucatori pe piata de turism din Romania. Cu o istorie de 15 ani in domeniu, 12 agentii proprii la nivel national si peste 550 de parteneri revanzatori, EXIMTUR este lider national in vanzarea biletelor de avion, principalul agent din Romania al concernului international World of Tui si unul dintre principalii turoperatori din tara.

Strategic Creativity and Branding Cluj

Noutati

Cariera

Opinii

Noutati Publicitate, branding, strategie in Cluj

NOUTATI

Brandul Veronesse, in atentia angajatilor

Angajatii Veronesse afla mai multe despre brandul pentru care lucreaza intr-un curs de cunoastere si implementare a valorilor brandului conceput si sustinut de Signatura.

...citeste mai mult

Xoomworks premiaza cele mai bune lucrari de diploma

Xoomworks & Betfair ii premiaza pe cei mai buni studenti informaticieni care isi sustin in aceasta vara licenta sau masteratul

...citeste mai mult

Signatura a creat identitatea Cupei Ancada

Signatura a creat identitatea pentru prima editie a Cupei Ancada la fotbal-tenis

...citeste mai mult

Signatura: o zi pe santierul Habitat

Signatura a inceput parteneriatul cu Habitat pentru Umanitate Cluj printr-o zi de voluntariat pe santierul organizatiei

...citeste mai mult

Paula Seling a reprezentat Veronesse la Bucharest Fashion Week

Artista Paula Selling a participat la festivalul de moda Bucharest Fashion Week ca reprezentant al companiei Veronesse, client al agentiei Signatura.

...citeste mai mult

EXIMTUR isi lanseaza cataloagele pentru 2008

EXIMTUR Agentia de calatorii si-a lansat cataloagele pentru sezonul de vara 2008, realizate in totalitate de Signatura.

...citeste mai mult

Signatura branding Strategie