Veronesse este „cel mai bun brand de accesorii si incaltaminte” Publicitate Cluj Signatura

Arhiva Noutati

Veronesse este „cel mai bun brand de accesorii si incaltaminte”

7 noiembrie 2007

Veronesse are in acest an cea mai profesionista imagine pe piaţa de retail de incaltaminte si accesorii. Recunoasterea a venit in cadrul galei „Creatiile anului”, manifestare organizata de Cosmopolitan Media si Bruno Vassari. Veronesse a fost desemnata castigatoarea categoriei „Cel mai bun brand de accesorii si incaltaminte”, printre nominalizate numarandu-se Leonardo si Diva.

Cu aceasta ocazie, Veronesse si-a prezentat ultimele colectii de incaltaminte si accesorii. Printre manechinele care au urcat pe podium purtand pantofi Veronesse s-a numarat si impresara de fotbal si, de curand, prezentatoare TV Ana Maria Prodan.

Din 2006 Signatura este agentia de publicitate care se ocupa de imaginea Veronesse. Pe parcusul colaborarii noastre a fost redefinita si implementata identitatea vizuala a marcii, au fost lansate cu efect noi magazine si au fost organizate evenimente dedicate Veronesse.

Arhiva Strategic Creativity and Branding Cluj

Noutati

Cariera

Opinii

Arhiva Publicitate, branding, strategie in Cluj

ARHIVA NOUTATI

Veronesse este „cel mai bun brand de accesorii si incaltaminte”

Veronesse, companie a carei imagine este gestionata de Signatura din 2006, a fost desemnat "Cel mai bun brand de accesorii si incaltaminte" in cadrul galei „Creatiile anului”.

...citeste mai mult

Signatura: echipa pe masura clientilor

Signatura a incheiat cu succes prima etapa a dezvoltarii strategice, intarindu-si echipa cu sase „new entries”.

...citeste mai mult

Signatura branding Strategie